Nieuws

Verhuizing naar (De) Rotterdam

15 januari 2023

FitPlus heeft zojuist de verhuizing voltooid naar De Rotterdam, een icoonachtig gebouw in Rotterdam. Deze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf en biedt ons de kans om onze groei en innovatie voort te zetten. De verhuizing was afgelopen 1 januari.

De Rotterdam is een uniek gebouw dat bestaat uit drie torens en een totale oppervlakte van meer dan 160.000 vierkante meter. Het gebouw is ontworpen door de beroemde architect Rem Koolhaas en is een van de grootste wolkenkrabbers van Nederland. Het biedt ons bedrijf niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook de ruimte die we nodig hebben om onze activiteiten uit te breiden.

Onze nieuwe locatie in het hart van Rotterdam stelt ons in staat om gemakkelijk heel Nederland van dienst te zijn. Onze centrale positie zorgt ervoor dat we snel kunnen reageren op de wensen van onze klanten en dat we efficiënt kunnen samenwerken met onze partners.

We zijn enthousiast over de kansen die onze nieuwe locatie ons biedt en we zijn blij dat we de verhuizing met succes hebben voltooid. Onze nieuwe locatie zal ons helpen om onze groei en successen voort te zetten in de toekomst.