fbpx

MKB-Bedrijven

Als directeur/eigenaar of HR-functionaris van een MKB-bedrijf bent u zich als geen ander bewust van de consequenties van arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim onder uw medewerkers. De hiermee gemoeide kosten lopen snel op en bedrijfsprocessen worden ernstig verstoord. U heeft duidelijk belang bij een (ARBO) beleid dat mede gericht is op voorkoming van werkgerelateerde klachten. 

Voor MKB-bedrijven vergt het normaal gezien veel planning en organisatie om stoelmassages binnen de organisatie te laten verzorgen. FitPlus heeft de oplossing. Middels een totaal ontzorgd en geautomatiseerd platform worden stoelmassages binnen uw bedrijf nu gemakkelijk en efficiënt georganiseerd. Voor MKB-bedrijven bieden wij als oplossing het FitPlus Massageplan, al dan niet in combinatie met de stoelmassagedagen.

FitPlus Massageplan

Met het FitPlus Massageplan bent u verzekerd van periodieke stoelmassages voor uw medewerkers. Het FitPlus Massageplan wordt altijd op maat samengesteld op basis van uw bedrijfsgrootte en beschikbare budget. U of uw medewerkers plannen eenvoudig via het platform een stoelmassage op een beschikbaar tijdstip naar keuze. Wij komen vervolgens volgens planning, zo nodig met meerdere stoelmasseurs, naar uw bedrijf toe om de stoelmassages te verzorgen.

Het thuiswerken, ingegeven door de coronacrisis, bevalt bedrijven zo goed, dat veel medewerkers tegenwoordig vanuit huis mogen blijven werken. FitPlus biedt daarom thuiswerkers ook de mogelijkheid naar een FitPlus massagelocatie te komen.

Heeft u interesse in het FitPlus Massageplan voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 085-3033100