Stoelmassage

Wat is een stoelmassage

Een stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven. De behandeling begint met een korte intake en duurt circa 15 minuten.

Waarom een stoelmassage?

Het helpt gezondheidsproblemen als RSI (KANS), vermoeidheid, burn-out of hoofdpijn, te verminderen en te voorkomen. Daarmee helpt het bedrijven aantoonbaar bij het verlagen van ziekteverzuim en het verhogen van medewerkerstevredenheid. Een massage laat zien dat de werkgever het welzijn van medewerkers serieus neemt. Dit wordt door hen absoluut gewaardeerd. Een structurele inzet van stoelmassages levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van medewerkers, waardoor een organisatie vanzelfsprekend beter rendeert.

Hoe werkt een stoelmassage bij FitPlus?

Zelfstandig ondernemers, medewerkers van kleinzakelijke bedrijvenambulante medewerkers én thuiswerkers bieden wij de mogelijkheid op afspraak naar een FitPlus massagelocatie te komen. Bij grotere bedrijven komt de stoelmasseur naar het bedrijf toe en verzorgt daar de stoelmassages. Dat kan eenmalig zijn, of volgens een periodiek schema. De masseur brengt alle benodigde materialen mee en verzorgt de stoelmassages in een daarvoor geschikte ruimte, zoals een spreek- of vergaderkamer.

Het thuiswerken, ingegeven door de coronacrisis, bevalt bedrijven zo goed, dat veel medewerkers tegenwoordig vanuit huis mogen blijven werken. FitPlus biedt daarom thuiswerkers ook de mogelijkheid naar een FitPlus massagelocatie te komen. Dit geldt ook voor ambulante medewerkers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld thuiszorgmedewerkers, vrachtwagenchauffeurs, vertegenwoordigers etcetera.

Uit studies blijkt dat het regelmatig ontvangen van een massage het beste resultaat geeft. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte, bedrijfsbehoefte en het budget kan de frequentie worden bepaald. FitPlus stoelmassages worden verzorgd door professionele stoelmasseurs die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

 

 

Voordelen van Stoelmassages

Vermindering van verzuim: Stoelmassages helpen bij het verminderen van verzuim door het verminderen van werkgerelateerde klachten bij medewerkers.

Verbetering van de productiviteit: Stoelmassages helpen bij het verbeteren van de concentratie en productiviteit van medewerkers.

Vermindering van de kosten voor verzuim: Door het verminderen van verzuim, wordt er geld bespaard op ziekteverlof, vervanging van medewerkers en vermindering van het werkverzuim.

Verbetering van de werkplekcultuur: Stoelmassages dragen bij aan een positievere werkplekcultuur en een groter gevoel van welzijn onder medewerkers.

Verbetering van de werknemerstevredenheid: Door het aanbieden van stoelmassages geeft de werkgever een duidelijk signaal af dat deze om het welzijn van de werknemers geeft. Dit leidt tot een grotere werknemerstevredenheid en een grotere loyaliteit en motivatie van medewerkers.

 

Een FitPlus stoelmassage voor elk bedrijf

FitPlus verzorgt in tegenstelling tot de meeste stoelmassagebedrijven, stoelmassages voor ieder bedrijf ongeacht branche of omvang. Heeft u een kleiner bedrijf dan komen de medewerkers naar een FitPlus massagelocatie. Vanaf 10 medewerkers komen wij graag naar u toe. Tot welke categorie behoort uw bedrijf?

Stoelmassages voor mijn bedrijf?

FitPlus verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Tot welke categorie behoort uw bedrijf ?

Zelfstandig Ondernemer

(geen medewerkers)

Kleinzakelijk

(tot 10 medewerkers)

Midden- en kleinbedrijf

(tot 250 medewerkers)

Grootzakelijk

(meer dan 250 medewerkers)

Wilt u een FitPlus medewerker spreken?
Bel 085-3033100 of plan een adviesgesprek

Een FitPlus medewerker spreken?