Ons verhaal

Team FitPlus

Het FitPlus team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers die dagelijks met veel passie en inzet aan het werk gaan. Wij zetten ons elke dag weer in om voor u een geweldige stoelmassage-ervaring te realiseren!

Over FitPlus

FitPlus is begin 2019 opgericht door Erik de Paauw. Erik (1971, getrouwd met Suzanne, 2 volwassen zoons Rik en Bart) heeft een achtergrond als software ontwikkelaar en onderneemt al sinds 1991. In de loop der tijd kreeg Erik werkgerelateerde klachten door zijn computerwerk. In diezelfde periode koos Erik’s vrouw, na 18 jaar thuisblijfmoederschap, voor een tweede carrière als masseur en startte haar eigen massagepraktijk. Geïnteresseerd in de materie en gefascineerd door haar studieboeken besloot ook Erik massageopleidingen en -cursussen te volgen. Dit resulteerde uiteindelijk in het behalen van het erkende diploma Sportverzorging en Massage én een licentie van het NGS. Naast zijn IT-werkzaamheden opende hij een eigen massagepraktijk in Terneuzen.

In zijn praktijk zag Erik naast sporters met blessures ook veel mensen met werkgerelateerde klachten. Dit was voor Erik de aanleiding om zich uiteindelijk te specialiseren in stoelmassages voor bedrijven. Tot zijn verbazing bleek de branche slecht geautomatiseerd. Er was nog geen op stoelmasseurs en bedrijven toegespitste software voor planning, administratie en behandeldossiers. Die tekortkoming resulteerde in de ontwikkeling van het FitPlus Platform.

Wilt u een FitPlus medewerker spreken?
Bel 085-3033100 of plan een adviesgesprek

Een FitPlus medewerker spreken?

Onze filosofie

Onze filosofie is dat vitale en tevreden medewerkers de basis zijn van een gezond bedrijf en een welvarende economie.

Onze missie

Onze missie is dat wij met stoelmassages bijdragen aan meer welzijn en werkgeluk onder medewerkers van bedrijven.

Onze visie

Onze visie is dat wij aan heel werkend Nederland een passende stoelmassageoplossing bieden.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is dat wij op een integere, respectvolle én menselijke manier met elkaar omgaan. Een stoelmassage moet voor iedereen een waardevolle beleving zijn.