Laatste nieuws

Tevreden medewerkers

De vitale gezondheid van een medewerker binnen een bedrijf heeft direct impact op de productiviteit en bedrijfsresultaten. Een stoelmassage in company kan worden ingezet als hulpmiddel om medewerkers gezond en tevreden te houden en zorgt voor minder rug- schouder- en nekklachten. Een stoelmassage werkt preventief tegen werk gerelateerde klachten.

Naast de lichamelijke klachten is het over het algemeen ook bekend dat veel werknemers kampen met geestelijke klachten door een te hoge werkdruk. Door een ontspannende stoelmassage kunnen werknemers gemakkelijk even afstand nemen van de geplande werkzaamheden. Een stoelmassage werkt ontspannend zowel geestelijk als fysiek. Door de persoonlijke aandacht die de werknemer krijgt en de gedachte dat de werkgever oprecht begaan is met de gezondheid van zijn werknemers, beïnvloed de tevredenheid, productiviteit en het werkplezier van de werknemers positief.

Na een stoelmassage voelt een medewerker zich weer ontspannen en vol energie. Indien de medewerker eerder last had van hoofd, nek- schouder- en rugklachten door stress of een verkeerde werkhouding, zullen deze klachten aanzienlijk verminderd zijn. De medewerker is gemotiveerder, kan beter met de werkdruk omgaan en ervaart bovendien meer werkplezier. Een stoelmassage als beloning na een goede prestatie wordt bovendien door medewerkers zeker gewaardeerd. Het zorgt voor een gezonde werksfeer, betere teamprestaties, geeft ontspanning en wordt ingezet als blijk van waardering door bedrijven.

FitPlusTevreden medewerkers