Voordelen bedrijfsmassage

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsmassage?

Er zijn verschillende voordelen van bedrijfsmassage voor zowel werknemers als werkgevers. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste voordelen:

  1. Verhoogt de productiviteit: Massage vermindert stress en spanning in de spieren en zorgt voor een betere bloedcirculatie, waardoor werknemers zich meer ontspannen en energiek voelen. Dit kan de productiviteit en het welzijn van werknemers bevorderen.
  2. Vermindert ziekteverzuim: een periodieke stoelmassage kan het immuunsysteem stimuleren en stressgerelateerde aandoeningen verminderen, zoals hoofdpijn, rugpijn en RSI-klachten. Dit kan leiden tot minder ziekteverzuim en dus minder kosten voor het bedrijf.
  3. Verbeterde werksfeer: Een bedrijfsmassage kan een positief effect hebben op de werksfeer. Werknemers voelen zich meer ontspannen en gewaardeerd, wat kan leiden tot een betere onderlinge samenwerking en communicatie.
  4. Verhoogt de loyaliteit: Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zijn geneigd om langer bij een bedrijf te blijven werken. Het aanbieden van een stoelmassage kan bijdragen aan de loyaliteit van werknemers.
  5. Verbetert de reputatie: Bedrijven die zorg dragen voor hun werknemers en hun welzijn, hebben over het algemeen een betere reputatie bij klanten, leveranciers en de gemeenschap.

Kortom, een bedrijfsmassage kan zowel de gezondheid en het welzijn van werknemers verbeteren als ook de productiviteit en het succes van het bedrijf bevorderen.

FitPlus verzorgt een bedrijfsmassage voor bedrijven

Bedrijfsmassage is een vorm van massage waarbij de masseur naar het bedrijf komt in plaats van dat de werknemers naar een particuliere masseur gaan. Een bedrijfsmassage kan verschillende vormen aannemen, maar een van de meest populaire is de stoelmassage. Een stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven. De behandeling begint met een korte intake en duurt circa 15 minuten.

Hoe werkt een bedrijfsmassage?

Heeft u meer dan 10 medewerkers? Dan bent u met het FitPlus Massageplan verzekerd van periodieke stoelmassages voor uw medewerkers op uw bedrijf. Een FitPlus Massageplan wordt altijd op maat samengesteld op basis van uw bedrijfsgrootte en beschikbare budget. U of uw medewerkers plannen eenvoudig via het platform een stoelmassage op een beschikbaar tijdstip naar keuze. Wij komen vervolgens volgens planning, zo nodig met meerdere stoelmasseurs, naar uw bedrijf toe om de stoelmassage op locatie te verzorgen. De masseur brengt alle benodigde materialen mee en verzorgt de stoelmassages in een daarvoor geschikte ruimte, zoals een spreek- of vergaderkamer. Uit studies blijkt dat het regelmatig ontvangen van een massage het beste resultaat geeft. FitPlus stoelmassages worden verzorgd door professionele stoelmasseurs die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Naast de voordelen van een bedrijfsmassage wil je natuurlijk ook weten wat het kost?

Onze tarieven voor een bedrijfsmassage zijn zeer gunstig, waardoor uw bedrijf ook kan profiteren van de voordelen. De kosten variëren afhankelijk van de duur, omvang en frequentie van de opdracht. Werkplekadvies en advies over de werkhouding zijn standaard inbegrepen in ons FitPlus Massageplan. Investeren in een bedrijfsmassage is een investering in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Hierdoor zijn de kosten onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar met behulp van belastingvoordeel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stoelmassages voor mijn bedrijf?

FitPlus verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Tot welke categorie behoort uw bedrijf ?

Zelfstandig Ondernemer

(geen medewerkers)

Kleinzakelijk

(tot 10 medewerkers)

Midden- en kleinbedrijf

(tot 250 medewerkers)

Grootzakelijk

(meer dan 250 medewerkers)

Wilt u een FitPlus medewerker spreken?
Bel 085-3033100 of plan een adviesgesprek

Een FitPlus medewerker spreken?