Massage voor bedrijven

FitPlus verzorgt massage voor bedrijven

Een massage voor bedrijven helpt gezondheidsproblemen als RSI (KANS), vermoeidheid, burn-out of hoofdpijn, onder medewerkers te verminderen en te voorkomen. Daarmee helpt het bedrijven aantoonbaar bij het verlagen van ziekteverzuim en het verhogen van medewerkerstevredenheid. Een massage op uw bedrijf laat zien dat de werkgever het welzijn van medewerkers serieus neemt. Dit wordt door hen absoluut gewaardeerd. Een structurele inzet van stoelmassages levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van medewerkers, waardoor een organisatie vanzelfsprekend beter rendeert.

Hoe werkt een massage voor bedrijven 

Heeft u meer dan 10 medewerkers? Dan bent u met het FitPlus Massageplan verzekerd van periodieke stoelmassages voor uw medewerkers op uw bedrijf. Een FitPlus Massageplan wordt altijd op maat samengesteld op basis van uw bedrijfsgrootte en beschikbare budget. U of uw medewerkers plannen eenvoudig via het platform een stoelmassage op een beschikbaar tijdstip naar keuze. Wij komen vervolgens volgens planning, zo nodig met meerdere stoelmasseurs, naar uw bedrijf toe om de stoelmassage op locatie te verzorgen. De masseur brengt alle benodigde materialen mee en verzorgt de stoelmassages in een daarvoor geschikte ruimte, zoals een spreek- of vergaderkamer. Uit studies blijkt dat het regelmatig ontvangen van een massage het beste resultaat geeft. FitPlus stoelmassages worden verzorgd door professionele stoelmasseurs die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Wat kost een massage voor bedrijven?

Onze tarieven voor een massage voor bedrijven zijn zeer gunstig, waardoor uw bedrijf ook kan profiteren van de voordelen. De kosten variëren afhankelijk van de duur, omvang en frequentie van de opdracht. Werkplekadvies en advies over de werkhouding zijn standaard inbegrepen in ons FitPlus Massageplan. Investeren in een bedrijfsmassage is een investering in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Hierdoor zijn de kosten onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar met behulp van belastingvoordeel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Stoelmassages voor mijn bedrijf?

FitPlus verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Tot welke categorie behoort uw bedrijf ?

Zelfstandig Ondernemer

(geen medewerkers)

Kleinzakelijk

(tot 10 medewerkers)

Midden- en kleinbedrijf

(tot 250 medewerkers)

Grootzakelijk

(meer dan 250 medewerkers)

Wilt u een FitPlus medewerker spreken?
Bel 085-3033100 of plan een adviesgesprek

Een FitPlus medewerker spreken?