Laatste nieuws

Minder ziekteverzuim

Stress onder de werknemers is de meest voorkomende beroepsziekte bij bedrijven. Door meer aandacht te besteden aan de gezondheid en vitaliteit van de werknemers, plukken bedrijven daar de vruchten van.

Veel medewerkers zitten urenlang in een verkeerde houding achter hun beeldscherm, doen fysiek zwaar belastend werk uit of zijn zich niet bewust van een juiste werkhouding voor hun beroep. De hoge werkdruk die veel werknemers ervaren, brengt de benodigde stress en spanningen met zich mee. Wanneer er geen gehoor wordt gegeven aan werk gerelateerde klachten, kunnen klachten zoals stress leiden tot hoofdpijn, een stijve nek, spanning in de schouders en rug. Indien deze klachten verergeren kan het zelfs leiden tot een burn-out.

Stoelmassages voor bedrijven worden verzorgd ter preventie van deze klachten. Het is bovendien kostenbesparend voor bedrijven omdat een stoelmassage het ziekteverzuim zichtbaar verminderd en leidt tot meer tevreden en vitale werknemers. Een vitale en tevreden werknemer presteert bovendien altijd beter. Ze zijn gemotiveerder, hebben meer werkplezier en kunnen beter met de werkdruk omgaan.

FitPlusMinder ziekteverzuim