Tarieven stoelmassage

De tarieven van een stoelmassage zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder het gekozen pakket, de omvang van de opdracht en de frequentie van de massages. Bovendien zijn er verschillende fiscale mogelijkheden die de kosten kunnen verlagen.

Naast de tarieven van een stoelmassage richten we ons ook op de besparingen en de langetermijneffecten van de massages. Regelmatige massages op het werk verminderen de kans op rug-, nek- en schouderklachten en bevorderen ontspanning en productiviteit. Stoelmassages dragen door hun ontspannende werking bij aan het verminderen van stress- en burn-out klachten. Preventieve maatregelen zoals stoelmassages kunnen ziekteverzuim onder de medewerkers verminderen. Er zijn voor zowel de werkgever als de werknemer veel voordelen van stoelmassages.

Lage tarieven stoelmassage

De vermelde tarieven zijn richtprijzen en kunnen variëren afhankelijk van de omvang en frequentie van de opdracht. Daarnaast zijn de genoemde tarieven exclusief 21% BTW.

Fiscaal voordeel

Door het aanbieden van massages op het werk kunt u als werkgever inderdaad profiteren van fiscale voordelen. Na aftrek van deze voordelen vallen de kosten vaak aanzienlijk lager uit dan verwacht. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor werkgevers die hun werknemers willen voorzien van stoelmassages als onderdeel van hun gezondheids- en welzijnsprogramma.

Tarieven stoelmassage minimum afname

Om onze diensten aan te bieden hanteren wij een minimale afname van vier werkuren, wat neerkomt op twaalf stoelmassages. Dit is een goede manier om te garanderen dat we voldoende tijd hebben om onze professionele massageservices te leveren en tegelijkertijd de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

Reiskosten

Dankzij ons landelijk opererende massageteam kunnen we onze reiskosten laag houden en onze diensten tegen een gunstig tarief aanbieden. We hebben ook masseurs beschikbaar in uw regio, dus we zijn in staat om onze diensten op een efficiënte en kosteneffectieve manier aan te bieden, zonder extra kosten voor de reisafstand.

Stoelmassages voor mijn bedrijf?

FitPlus verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Tot welke categorie behoort uw bedrijf ?

Zelfstandig Ondernemer

(geen medewerkers)

Kleinzakelijk

(tot 10 medewerkers)

Midden- en kleinbedrijf

(tot 250 medewerkers)

Grootzakelijk

(meer dan 250 medewerkers)

Wilt u een FitPlus medewerker spreken?
Bel 085-3033100 of plan een adviesgesprek

Een FitPlus medewerker spreken?